PODSTANARI IZ PAKLA USRED BEOGRADA: Kada vidite šta sve rade neće vam BITI DOBRO! Ovo nema NIGDE! (FOTO)
Stan, Foto: Filip Plavčić

muke sa podstanarima

PODSTANARI IZ PAKLA USRED BEOGRADA: Kada vidite šta sve rade neće vam BITI DOBRO! Ovo nema NIGDE! (FOTO)

Podstanari su uništili stan u Beogradu

Objavljeno:

Jedan Beograđanin šokirao je mnoge Srbe kada je objavio fotografije svog uništenog stana, nakon što je silom prilika, sa stanarima, četvoročlanom mladom porodicom, prekinuo svaku saradnju.

Čovek iz Beograda koji se na Iks platformi predstavlja kao "Uskoro deda Brka", podelio je jezive fotografije svog stana u kom je navodno živela porodica sa decom i objasnio da je šteta koja je napravljena veća od 5.000 evra, što je duplo više od novca koji je njihovim stanovanjem "zaradio".

"Stanar: I sad ja ispadam kao stoka.

Ja: Pa, kad jesi.

Stanar: Ali ja sam platio sve.

Ja: Hoćeš i sav nameštaj da kupiš?

Stanar: Ne, pa plaćao sam stanarinu.

Ja: Hajde izađi sad napolje i nemoj ništa da pričaš.

Sav nameštaj koji je uništen 5.000 evra.

Plaćena stanarina 2.500.", napisao je on uz priložene fotografije stana koji sada izgleda potpuno neupotrebljivo.

Uspeli su da probiju čak i zid?

Kako bi približio ostalim korisnicima problem, dodatno je objavio fotografije stana na dan izdavanja, ali i snimak kako zapravo nekretnina sada izgleda. Od uređene nekretnine, kako se može videti na snimku nije ostalo ništa. Stanari su se izgleda potrudili da ga unište do neprepoznatljivosti - unakazivši kuhinju i polomivši regale, krevete, zidove i sve ono što im je bilo na dohvat ruke.

Dodavši da se navodno radi o mladim stanarima, sa oko 30 godina i dvoje dece, mnogima nije bilo jasno kako su uspeli da unište stan, probiju gipsani zid ali i žive u takvom lomu.

"Kako su uspeli da ga ovako unište, pa ovo treba izvesti?", "Ja sam odustao od izdavanja. Svi ostavili dugove. Jedni struju, drugi kiriju, treći sje*ali nameštaj, četvrti sve nabrojano. Jednostavno, ne isplati se, bolje da zvrji prazno", "Meni nije jasno kako su oni mogli da žive u takvom svinjcu i udišu svu tu prljavštinu, još sa dvoje dece. Užas", "Znam da ti nije za utehu, ali nisi jedini. Mi smo imali stanara na moru, u stanu koji je bio opremljen u fulu. Prodao je sav naš nameštaj, posuđe, bukvalno je ostao samo trpezarijski sto i 4 stolice. Rekao da mu nije trebao. Devastirao stan potpuno, jedva smo ga renovirali", glasili su neki od mnogobrojnih komentara.

Na pitanje nekog od komentatora kako je moguće da je šteta 5.000 evra, stanodavac iz Beograda je odgovorio:

"Šporet, bojler, tri zida, struja za tri linije, ceo laminat 27 kvadrata, mašina za veš, frižider, ormari su ugradni, krevet, pločice (vidi se na slici) za 6 godina".

Bonus video:

02:28

BIZNIS IZ SNOVA! SRPKINJA BEZ POSLA IZNAJMILA STAN U ŠVAJCARSKOJ JOŠ DVOJICOM: Naloženo im da je mesečno plaćaju SAMO ZBOG OVOG

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović//Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.